Inzerovat zde
Inzerovat zde

Rybářská kuchařka

Seznam receptů na kvalitní pokrmy z ryb.

Inzerovat zde
  • Tresčí filé s bazalkovou omáčkou

    Tresčí filety má mnoho z vás i v mrazničce a tak není problém rychle uvařit zajímavou večeři.
    05. 02. 2020

  • Námořnické mušle

    Ve větším hrnci rozehřejeme máslo a pokrájenou cibuli zesklovatíme. Přidáme mušle, petrželku nasekanou nebo v celku, víno, tymián, bobkový list, pepř a zakryjeme pokličkou.
    05. 02. 2020

  • Losos, česnek, petrželka

    Na tuto rychlovku zakoupíme porce lososa podle velikosti jaká nám vyhovuje. Může to být filet nebo podkova.
    05. 02. 2020

  • Zapečené mušle

    Nejdříve si připravíme bylinkové máslo. Změklé máslo dobře smícháme s nasekaným česnekem a petrželkou, můžeme přidat i šalotku. Osolíme a opepříme podle chuti.
    05. 02. 2020

  • Avokádo s majonézou a krevetkami

    Avokádu velmi sluší kombinace s majonézou, nejlépe tou domácí, dochucenou vinným octem, šalotkou a česnekem.
    05. 02. 2020

  • Žabí stehýnka

    V mrazáku máme vždy nějaký ten balíček stehýnek a není problém je připravit kdykoliv během roku. Jak na ně? Opět velmi jednoduše...
    05. 02. 2020

  • Kapr na cuketách s bylinkami a bílým vínem

    Kuchyňsky upraveného kapra jsem naporcovala na podkovy a krátce je marinovala v bílém víně smíchaném s nahrubo nasekanými bylinkami.
    05. 02. 2020

  • Filety z platýse s přelivem s bílým vínem a šalvějí

    Z platýsů jsem připravila filety – z každé ryby jsem získala 4 kousky. Hlavy a páteře jsem zmrazila a využiju je později, například při vaření „bujabézy“.
    05. 02. 2020

  • Uzený sleď s bramborem

    Zakoupeného uzeného sledě zabalíme do alobalu. Stejně tak zabalíme brambory. Na rozžhavené uhlíky položíme bramborové balíčky a pečeme asi 20 minut.
    05. 02. 2020

  • Losos rychle a zdravě

    Zapékací misky jsem vymazala olivovým olejem, vyložila kolečky citrónu a posypala drceným pepřem. Na citrón jsem položila porci lososa, kolem nasypala krátce povařené brambory a vše lehce osolila.
    05. 02. 2020

1 2 3 4 10

Inzerovat zde