Inzerovat zde
Inzerovat zde

Uzené rybí filety - losos

04. 02. 2020
Filety vložíme do kastrolu, zalijeme mlékem, aby byli potopené a vaříme 4-5 minut na mírném ohni doměkka.

Suroviny

400 g uzených rybích filetů (makrela, losos)
mléko
4 vejce
sůl, pepř
olej

Recept

Filety vložíme do kastrolu, zalijeme mlékem, aby byli potopené a vaříme 4-5 minut na mírném ohni doměkka.
Uděláme volská oka.
Nejlépe se dělají na lívanečníku. Lívanečník vymastíme - nalijeme trochu oleje a na plotně rozehřejeme. Potom opatrně rozklepneme na pánev vejce, aby se žloutek nerozlil a pomalu smažíme. Správně usmažené volské oko má tuhý bílek a tekutý žloutek. Solíme a pepříme až hotové na talíři.

Podáváme s bramborovou kaší, volským okem a jako přílohu můžeme dát cuketu.

Připojené obrázky

Rybostroj Zděněk Řeřucha Šéfredaktor Zachytame.cz

Sdílet tento článek

Inzerovat zde

Komentáře Uzené rybí filety - losos

Zatím nebyl vložen žádný komentář. Buďte první!

Vložit první komentář