Inzerovat zde
Inzerovat zde

Sumec na horčičným másle

27. 10. 2015
Recept na sumce podávaného na rozpáleným horčičným másle.

2 kg sumčího masa, 1 l bílého vína, 5 dcl vody, 50 g cibule, 150 g kořenové zeleniny, 2 bobkové listy, špetka tymiánu, 15 zrn ek pepře, sůl, na hořčičné máslo : 150 g másla, 3 lžíce hořčice, 4 natvrdo uvařené žloutky, mletý pepř, sůl, zelená petřželka Maso bez kůže nasolíme a necháme několik hodin odležet v chladu, potom ho dusíme v roztoku vína, vody, koření, pokrájené zeleniny a soli. Upravené na míse poléváme rozpáleným hořčičným máslem, které připravíme prolisováním žloutků a rozšleháním s ostatními surovinami, a zdobíme snítkami kadeřavé petržele.

Připojené obrázky

Rybostroj Zděněk Řeřucha Šéfredaktor Zachytame.cz

Sdílet tento článek

Inzerovat zde

Komentáře Sumec na horčičným másle

Zatím nebyl vložen žádný komentář. Buďte první!

Vložit první komentář