Inzerovat zde
Inzerovat zde

Smažený pstruh

04. 02. 2020
Pstruhy zbavíme hlavy , ocasu a všech ploutví. Pstruhy osolíme, pokapeme citrónem a necháme proležet.

Suroviny

4 pstruzi
citrón
sůl
2 vejce
hladká mouka
strouhanka
tuk na smažení

Recept

Pstruhy zbavíme hlavy , ocasu a všech ploutví. Pstruhy osolíme, pokapeme citrónem a necháme proležet. Pstruhy obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a nakonec ve strouhance. Vnitřní dutinu obalíme jen v mouce. Smažíme zvolna. Nejdříve rozevřeme pstruha a vnitřní dutinou dáme do rozehřátého tuku a potom smažíme strany se strouhankou.

Podáváme s vařeným bramborem nebo bramborovou kaší.

Připojené obrázky

Rybostroj Zděněk Řeřucha Šéfredaktor Zachytame.cz

Sdílet tento článek

Inzerovat zde

Komentáře Smažený pstruh

Zatím nebyl vložen žádný komentář. Buďte první!

Vložit první komentář