Inzerovat zde
Inzerovat zde

Pstruh s vejci

04. 02. 2020
Pstruha osušíme, osolíme, okmínujeme a necháme chvíli v chladu proležet. Pstruha osmažíme na oleji z obou stran, aby byl hotový.

Suroviny

1 pstruh
sůl, drcený kmín
cibule
4 vejce
olej

Recept

Pstruha osušíme, osolíme, okmínujeme a necháme chvíli v chladu proležet. Pstruha osmažíme na oleji z obou stran, aby byl hotový. Necháme vychládnou a obereme od kostí a nakrájíme. Cibuli najemno nakrájíme a dáme osmažit, až je zlatá přidáme nakrájené maso ze pstruha, krátce orestujeme a zalijeme rozšlehanými osolenými vejci. Mícháme až do ztuhnutí vajec.

Podáváme s chlebem.

Připojené obrázky

Rybostroj Zděněk Řeřucha Šéfredaktor Zachytame.cz

Sdílet tento článek

Inzerovat zde

Komentáře Pstruh s vejci

Zatím nebyl vložen žádný komentář. Buďte první!

Vložit první komentář