Inzerovat zde
Inzerovat zde

Pstruh po trampsku

04. 02. 2020
Pstruha osolíme, okmínujeme, pokapeme citrónovou šťávou uvnitř i na povrchu a necháme chvilku odležet.

Suroviny

1 pstruh
citrónová šťáva
1 plátek anglické slaniny
1 paprika
sůl, drcený kmín
kadeřavá petrželka
máslo
hladká mouka
mletá paprika
olej

Recept

Pstruha osolíme, okmínujeme, pokapeme citrónovou šťávou uvnitř i na povrchu a necháme chvilku odležet. Potom do pstruha vložíme plátek slaniny, snítku petrželky, kousek másla a opatrně ho obalíme v mouce smíchané s paprikou. Pstruha dáme na rozehřátý tuk a pomalu smažíme. Ke konci smažení přidáme na pánev papriku nakrájenou na proužky, aby se osmažila.

Podáváme s chlebem nebo vařeným bramborem.

Připojené obrázky

Rybostroj Zděněk Řeřucha Šéfredaktor Zachytame.cz

Sdílet tento článek

Inzerovat zde

Komentáře Pstruh po trampsku

Zatím nebyl vložen žádný komentář. Buďte první!

Vložit první komentář