Pstruh po trampsku
04. 02. 2020
Pstruha osolíme, okmínujeme, pokapeme citrónovou šťávou uvnitř i na povrchu a necháme chvilku odležet.
Suroviny
1 pstruh
citrónová šťáva
1 plátek anglické slaniny
1 paprika
sůl, drcený kmín
kadeřavá petrželka
máslo
hladká mouka
mletá paprika
olej
Recept
Pstruha osolíme, okmínujeme, pokapeme citrónovou šťávou uvnitř i na povrchu a necháme chvilku odležet. Potom do pstruha vložíme plátek slaniny, snítku petrželky, kousek másla a opatrně ho obalíme v mouce smíchané s paprikou. Pstruha dáme na rozehřátý tuk a pomalu smažíme. Ke konci smažení přidáme na pánev papriku nakrájenou na proužky, aby se osmažila.
Podáváme s chlebem nebo vařeným bramborem.
Komentáře Pstruh po trampsku