Pečená treska na smetaně

16. 07. 2017
Chutný a přes to dietní recept, který si zaslouží vaší pozornost.

Potřebujete: 500 g filetů z tresky, 250 g zakysané smetany, 100 g šalotek, 150 g pórku, 1 žloutek, rozmarýn, sůl, olej na vymazání zapékací misky

Postup: Zapékací misku vytřete olejem, filety osolte a zakysanou smetanu rozšlehejte se žloutkem. Šalotky oloupejte a pórek nakrájejte na kolečka. Do zapékací misky stočte filety, které jste proložili rozmarýnem, rozdělte mezi ně šalotky a pórek. Zalijte smetanou a pečte na 200 stupňů asi půl hodiny.

Zděněk Řeřucha Šéfredaktor Zachytame.cz

Sdílet tento článek

Inzerovat zde

Komentáře Pečená treska na smetaně

Zatím nebyl vložen žádný komentář. Buďte první!

Vložit první komentář