Inzerovat zde
Inzerovat zde

Pangasius v žemlové krustě

04. 02. 2020
Pekáč vyložíme pečícím papírem. Pangásia osolíme, položíme do pekáčku na pečící papír a trošku pokapeme olivovým olejem. Dáme do trouby 180 - 200°C na 5 - 10 minut.

Suroviny

1 plátek pangasia
sůl
olivový olej
2 rohlíky nebo 3 plátky toustového chleba
parmazán
čerstvá bazalka
máslo
pečící papír

Recept

Pekáč vyložíme pečícím papírem. Pangásia osolíme, položíme do pekáčku na pečící papír a trošku pokapeme olivovým olejem. Dáme do trouby 180 - 200°C na 5 - 10 minut.
Zatím si nakrájíme rohlíky na malé kostičky, dáme do misky, posypeme nastrouhaným parmazánem a natrhanými lístky bazalky a vše promícháme.
Pagasius pustí vodu, ale té se nemusíme bát. Připravenou žemlovou směs poklademe na rybu a hodně polijeme tekutým máslem, dáme do trouby na 5 - 10 minut propéct, až je sýr rozpuštěný a žemle zlatá.

Podáváme se salátem.

Připojené obrázky

Rybostroj Zděněk Řeřucha Šéfredaktor Zachytame.cz

Sdílet tento článek

Inzerovat zde

Komentáře Pangasius v žemlové krustě

Zatím nebyl vložen žádný komentář. Buďte první!

Vložit první komentář