Pangasius v žemlové krustě
04. 02. 2020
Pekáč vyložíme pečícím papírem. Pangásia osolíme, položíme do pekáčku na pečící papír a trošku pokapeme olivovým olejem. Dáme do trouby 180 - 200°C na 5 - 10 minut.
Suroviny
1 plátek pangasia
sůl
olivový olej
2 rohlíky nebo 3 plátky toustového chleba
parmazán
čerstvá bazalka
máslo
pečící papír
Recept
Pekáč vyložíme pečícím papírem. Pangásia osolíme, položíme do pekáčku na pečící papír a trošku pokapeme olivovým olejem. Dáme do trouby 180 - 200°C na 5 - 10 minut.
Zatím si nakrájíme rohlíky na malé kostičky, dáme do misky, posypeme nastrouhaným parmazánem a natrhanými lístky bazalky a vše promícháme.
Pagasius pustí vodu, ale té se nemusíme bát. Připravenou žemlovou směs poklademe na rybu a hodně polijeme tekutým máslem, dáme do trouby na 5 - 10 minut propéct, až je sýr rozpuštěný a žemle zlatá.
Podáváme se salátem.
Komentáře Pangasius v žemlové krustě