Inzerovat zde
Inzerovat zde

Pangasius na přírodní způsob

31. 01. 2020
Pangasius se u nás většinou kupuje mražený, což znamená, že ho musíme nejdřív rozmrazit.

Suroviny

filety pangase, citron, sůl, pepř, kurkuma, hladká mouka, olej

Recept

Pangasius se u nás většinou kupuje mražený, což znamená, že ho musíme nejdřív rozmrazit. Má hodně měkké tučné maso, proto nemá smysl to nějak urychlovat ve vodě či troubě či mikrovlnce – rozbahnil by se strašidelně a špatně by se s ním pracovalo, ale raději všechno uděláme pomalu (přes noc v lednici). Po rozmrazení ho pořádně osušíme utěrkou, potřeme ho z obou stran citronovou šťávou, poprášíme kurkumou, čerstvě nadrceným pepřem, osolíme a obalíme v hladké mouce. Na pánvi rozpálíme olej a rybu z obou stran usmažíme.

Pangasia můžeme podávat s jakoukoliv přílohou vhodnou k rybám, klasikou jsou vařené brambory, bramborová kaše a nebo nějaký čerstvý zeleninový salát.

Připojené obrázky

Rybostroj Zděněk Řeřucha Šéfredaktor Zachytame.cz

Sdílet tento článek

Inzerovat zde

Komentáře Pangasius na přírodní způsob

Zatím nebyl vložen žádný komentář. Buďte první!

Vložit první komentář