Dobře ochucený pstruh na grilu
16. 07. 2017
Skvělý recept a tip, pokud v létě rádi grilujete.
Potřebujete: 4 pstruhy, 4 stroužky česneku, 2 pórky, 100 g tvrdého sýra (eidam), citronovou šťávu, sladkou papriku (mletou), sůl, pepř, petrželku
Postup: Z česneku, soli a pepře si vytvořte směs, kterou vytřete vnitřek vykuchaného pstruha, pokapejte citrónovou šťávou a nechte asi půl hodiny v lednici odležet. Mezitím si nakrájejte pórek a sýr, smíchejte společně s nakrájenou petrželkou a směsí naplňte vnitřek ryby. Sepněte jehlou a asi 20 minut grilujte, pak posypte trochou nastrouaného sýra a paprikou a nechte na grilu ještě "dojít", až se sýr pěkně rozpustí a zezlátne.
Komentáře Dobře ochucený pstruh na grilu