Úhoř na jehle

27. 10. 2015
Recept na úhoře pečeného na roštu a podávaného s opečenými brambory a zeleninovým salátem.

1 úhoř, 3 tvrdá rajčata, mletý pepř, mletá paprika, 100 g slaniny, 2 cibule, olej, sůl Úhoře nakrájíme na plátky asi 2 cm silné, osolíme, okořeníme, potřeme olejem. Na rožnící jehlu napichujeme střídavě kousky úh oře, půlky malých rajčat, plátky slaniny a silnější kolečka cibule. Pečeme na roštu nebo na velké vymaštěné pánvi. Podáváme s opečenými brambory a zeleninovým salátem.

Připojené obrázky

Zděněk Řeřucha Šéfredaktor Zachytame.cz

Sdílet tento článek

Komentáře Úhoř na jehle

Zatím nebyl vložen žádný komentář. Buďte první!

Vložit první komentář