Pstruh na vínové omáčce

27. 10. 2015
Recept na pstruha podávaného na vínové omáčce společně s horkou sypanou petrželkou a chlebem.

4 pstruzi, cibule, pórek, celer, bobkový list, pepř, 1/8 bílého vína, 1/8 l rumu, zelená petržel, sůl Pstruhy naložíme do hliněné nádoby, zalijeme vínem, rumem, přidáme drobně nakrájenou zeleninu, koření a necháme asi 6 hodin odležet. Pak vše ve stejné nádobě mírně povaříme. Podáváme horké sypané zelenou petrželkou. Přílohou může být chléb.

Připojené obrázky

Zděněk Řeřucha Šéfredaktor Zachytame.cz

Sdílet tento článek

Komentáře Pstruh na vínové omáčce

Zatím nebyl vložen žádný komentář. Buďte první!

Vložit první komentář