Labužnický sumec

27. 10. 2015
Recept na sumce podávaného se sojovou omáčkou a třeným česnekem.

800 g sumce, 8 lžic oleje na pečení, lžíce oleje do omáčky, 4 lžíce sojové omáčky, 3 lžíce sherry, lžička solamylu, půl lžičky soli, 3 stroužky česneku, 3 lžíce rýžového vína, 2 lžičky cukru, lžička octa, 3 lžíce vody, sůl Maso nakrájíme na kostičky, zaprášíme solamylem a solí a 10 minut pečeme v oleji rozmixovaném se 2 lžícemi sójové omáčky. Zbylou sójovou omáčku umícháme se třeným česnekem, sherry, vínem, cukrem, octem, olejem a vodou. Krátce povaříme a podáváme k rybě.

Připojené obrázky

Zděněk Řeřucha Šéfredaktor Zachytame.cz

Sdílet tento článek

Komentáře Labužnický sumec

Zatím nebyl vložen žádný komentář. Buďte první!

Vložit první komentář