Kapr s česnekem a feferonkami

27. 10. 2015
Recept na kapra podávaného na česneku s feferonkami.

6 porcí kapra, olej, 40 g másla, 3 stroužky česneku, 20 g feferónek, hladká mouka, sůl, citrón, zelená petrželka Česnek s feferónkami jemně rozsekáme. Kapra osolíme, polijeme olejem, dobře proložíme směsí česneku a feferónek. Necháme 2 hodiny uležet. Pak porce kapra obalíme v hladké mouce a na horkém oleji upečeme. Hotové porce potřeme česnekovým máslem, ozdobíme citrónem a zelenou petrželkou. Přílohou jsou brambory.

Připojené obrázky

Zděněk Řeřucha Šéfredaktor Zachytame.cz

Sdílet tento článek

Komentáře Kapr s česnekem a feferonkami

Zatím nebyl vložen žádný komentář. Buďte první!

Vložit první komentář