Grilovaný úhoř na pikantní omáčce
27. 10. 2015
Recept na grilovaného úhoře podávaného na omáčce s okurkou, zelenou petrželí a majolkou.
4 porce úhoře, sůl, citrón, olej, na omáčku : 1 majolka, bílý pepř, půlka malé sladkokyselé okurky, půl lžičky sardelové pasty, citrónová kůra, zelená petržel, půl lžičky hořčice, sůl Úhoře osolíme, zakapeme citronovou šťávou a necháme chvíli odležet. Potřeme olejem a na mřížce grilu po obou stranách opečeme. Porce dáme na nahřáté talíře, přidáme vařené brambory a polijeme omáčkou. Omáčka : okurku a zelenou petržel velmi jemně nasekáme, vmíchá me do majolky a ochutíme ostatními přísadami.
Komentáře Grilovaný úhoř na pikantní omáčce