Inzerovat zde
Inzerovat zde

Grilovaný úhoř na pikantní omáčce

27. 10. 2015
Recept na grilovaného úhoře podávaného na omáčce s okurkou, zelenou petrželí a majolkou.

4 porce úhoře, sůl, citrón, olej, na omáčku : 1 majolka, bílý pepř, půlka malé sladkokyselé okurky, půl lžičky sardelové pasty, citrónová kůra, zelená petržel, půl lžičky hořčice, sůl Úhoře osolíme, zakapeme citronovou šťávou a necháme chvíli odležet. Potřeme olejem a na mřížce grilu po obou stranách opečeme. Porce dáme na nahřáté talíře, přidáme vařené brambory a polijeme omáčkou. Omáčka : okurku a zelenou petržel velmi jemně nasekáme, vmíchá me do majolky a ochutíme ostatními přísadami.

Připojené obrázky

Rybostroj Zděněk Řeřucha Šéfredaktor Zachytame.cz

Sdílet tento článek

Inzerovat zde

Komentáře Grilovaný úhoř na pikantní omáčce

Zatím nebyl vložen žádný komentář. Buďte první!

Vložit první komentář