Grantinovaná štika

27. 10. 2015
Recept s grilovanou štikou, potíranou marinádou a podávanou s bílým pečivem.

4 porce štiky, 6 lžic oleje, majoránka,bylinková směs Vitana (nebo drobně nakrájený kerblík, libeček nebo estragon), mletý pepř, citrón, sů Porce ryby lehce potřeme máslem, zalijeme směsí oleje, citrónové šťávy, soli, pepře, bylinkové směsi a majoránky. Necháme asi hodinu od pak rybu osušíme a grilujeme z každé strany 8 minut. Během grilování potíráme marinádou. Podáváme s bílým pečivem a plátky ci trónu.

Připojené obrázky

Zděněk Řeřucha Šéfredaktor Zachytame.cz

Sdílet tento článek

Komentáře Grantinovaná štika

Zatím nebyl vložen žádný komentář. Buďte první!

Vložit první komentář